Välkommen

Brundins dynor och båtkapell är det lilla kapellmakeriet som alltid ger det lilla extra för våra kunder. Vi arbetar med helhetslösningar för din motorbåt, segelbåt eller träbåt. Detta omfattar i första hand nytillverkning av båtkapell, sittbrunnskapell, vindskydd, hamnkapell, vinterkapell, biminitoppar, solskydd för träbåtar eller teakdäck, huvar för skydd av utombordare, ankarspel, vinschar, sprayhoods samt nytillverkning av dynor och stolar samt omklädsel av dynor och stolar. Vi tillhandahåller även kapelltvätt och lagning av kapell.

Om oss

För oss är varje uppdrag unikt. Istället för att sy efter färdiga mallar så mallar upp kapellet på plats och syr upp det helt efter dina önskemål och behov. Färg, material, antal fönster, form eller storlek på fönster spelar ingen roll – du som kund bestämmer! Du är också välkommen att fråga oss om andra typer av specialbeställningar såsom skydd för badtunnan, täckning till trädgårdsmöbeln, kåpa till gasolgrillen, vindskydd för brygg- eller balkongräcket eller något annat – vi har lösningar på de flesta behov.

Vi finns i nya stora lokaler i Älvsby industriområde på Värmdö och levererar båtkapell, dynor och inredning till hela Storstockholmsområdet.

Historia

I tre generationer har verksamheten kretsat runt hav och båtar. Ture Erikssons båtvarv med närmare 100 båtar byggda sedan 1948, yrkesfiske längs Östersjöns kust och kapellmakeri på senare tid. Därutöver har alla somrar tillbringats på sjön, först tillsammans med föräldrar, nu i egen båt.

Sonja Karlsson
Sonja Karlsson
Efter beklädnadsteknisk linje, blev det 13 år inom konfektionsbranschen som sömmerska och tillskärare. Två år på Hantverksakademin och kapellmakarutbildningen ledde till Brundins dynor och båtkapell. Idag har jag världens bästa jobb och när jag inte jobbar försöker vi tillbringa så mycket tid som möjligt på sjön i vår motorseglare. Båtar på arbetstid och båtliv på fritiden – kan det bli bättre?

Tel 08 57168844
Mobil 070 4174401

Anders Karlsson
Anders Karlsson
Jag är uppvuxen på Värmdö och har alltid tillbringat en stor del av min tid på sjön. Fiske och dykning har varit stora fritidsintressen och idag är det den egna motorseglaren som jag ägnar större delen av min fritid åt. Efter ett yrkesverksamt liv inom byggbranschen, valde jag att sadla om helt för att istället bli kapellmakare. Min bakgrund inom bygg gör att vi idag kan erbjuda enklare kompletteringar av trästommar samt andra tjänster.

Tel 08 57168844
Mobil 070 4174042